Nabeschouwing Blackpool - Scunthorpe United (1-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Scunthorpe United (1-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Gnanduillet, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Scunthorpe United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Blackpool.

LIVE Blackpool - Scunthorpe United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet Blackpool 1-0
61' Wissel Scunthorpe United Wissel J. Horsfield voor F. Ojo Scunthorpe United
62' Wissel Blackpool Wissel M. Cullen voor J. Thompson Blackpool
72' Wissel Scunthorpe United Wissel G. Thomas voor A. Dales Scunthorpe United
77' Wissel Blackpool Wissel J. OSullivan voor L. Feeney Blackpool
77' Wissel Scunthorpe United Wissel I. Ugbo voor C. Burgess Scunthorpe United
81' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor A. Gnanduillet Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Scunthorpe United
Opstellingen Blackpool - Scunthorpe United
De opstellingen van Blackpool en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - Scunthorpe United

Blackpool en Scunthorpe United treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Scunthorpe United in de League One vond plaats op 26 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Scunthorpe United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Scunthorpe United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackpool 5
Winst Scunthorpe United 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 13e positie staat, terwijl we Scunthorpe United terugvinden op de 15e plaats.