Nabeschouwing Blackpool - Walsall (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het zaterdag 9 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Walsall (2-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Long, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Blackpool opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het H. Pritchard die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Blackpool.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Walsall 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Long Blackpool 1-0
46' Wissel Walsall Wissel I. Osbourne voor G. Dobson Walsall
61' Wissel Blackpool Wissel M. Virtue-Thick voor C. Long Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel A. Evans voor N. Delfouneso Blackpool
73' Wissel Walsall Wissel C. Taylor voor M. Jarvis Walsall
73' Gele kaart Walsall Gele kaart voor A. Cook Walsall
79' Wissel Walsall Wissel Z. Ismail voor N. Devlin Walsall
88' Doelpunt Blackpool Doelpunt H. Pritchard Blackpool 2-0
89' Wissel Blackpool Wissel J. Dodoo voor A. Gnanduillet Blackpool
90' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Bola Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Walsall
Opstellingen Blackpool - Walsall
De opstellingen van Blackpool en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Blackpool - Walsall

Blackpool en Walsall treffen elkaar in de 32e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Walsall in de League One vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Walsall favoriet. 2 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Blackpool. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 1
Winst Walsall 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Walsall terugvinden op de 17e plaats.