Nabeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers (2-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Blackpool het dinsdag 29 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool, Lancashire.

Via de Blackpool - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Blackpool en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Akinfenwa, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Blackpool kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Heneghan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette J. McCarthy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

H. Pritchard zette Blackpool even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Martin Coy toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Blackpool - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor J. Spearing Blackpool
12' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 0-1
50' Doelpunt Blackpool Doelpunt B. Heneghan Blackpool 1-1
52' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. McCarthy Wycombe Wanderers 1-2
58' Wissel Blackpool Wissel E. Sorensen voor L. Feeney Blackpool
66' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
69' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R. Allsop Wycombe Wanderers
76' Wissel Blackpool Wissel N. Kirby voor J. Thompson Blackpool
77' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Tyson voor N. Freeman Wycombe Wanderers
84' Penalty Blackpool Penalty H. Pritchard Blackpool 2-2
90' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bloomfield voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
91' Wissel Wycombe Wanderers Wissel L. Bolton voor P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Wycombe Wanderers
Opstellingen Blackpool - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Blackpool en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.