Nabeschouwing Bradford City - Burton Albion (1-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Burton Albion (1-0)

Het League One duel tussen Bradford City en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Payne, waarmee Bradford City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bradford City.

LIVE Bradford City - Burton Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Payne Bradford City 1-0
69' Wissel Bradford City Wissel J. Riley voor K. Mellor Bradford City
69' Wissel Bradford City Wissel J. Gibson voor G. Miller Bradford City
75' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor A. OConnor Bradford City
76' Wissel Burton Albion Wissel M. Harness voor D. Templeton Burton Albion
82' Wissel Burton Albion Wissel E. Hodge voor M. Sordell Burton Albion
89' Wissel Bradford City Wissel L. Colville voor J. Payne Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Burton Albion
Opstellingen Bradford City - Burton Albion
De opstellingen van Bradford City en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bradford City - Burton Albion

Bradford City en Burton Albion treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bradford City en Burton Albion in de League One vond plaats op 8 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bradford City. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bradford City als Burton Albion wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Bradford City 1
Winst Burton Albion 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bradford City op een 18e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 17e plaats.