Nabeschouwing Bradford City - Oxford United (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Oxford United (2-0)

Het League One duel tussen Bradford City en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door David Ball, waarmee Bradford City met 1-0 de leiding nam. Bradford City vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Payne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut moest Bradford City verder met een man minder nadat N. Knight-Percival een rode kaart had gekregen. Het lukte Oxford United in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Bradford City.

LIVE Bradford City - Oxford United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
19' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor A. OConnor Bradford City
25' Doelpunt Bradford City Doelpunt David Ball Bradford City 1-0
28' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Payne Bradford City 2-0
75' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mousinho Oxford United
78' Wissel Bradford City Wissel G. Miller voor K. Brünker Bradford City
81' Wissel Oxford United Wissel C. Norman voor J. Mousinho Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel L. Garbutt voor J. Ruffles Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel S. Smith voor J. Mackie Oxford United
82' Wissel Bradford City Wissel J. OBrien voor J. Payne Bradford City
87' Rode kaart Bradford City Rode kaart voor N. Knight-Percival Bradford City
88' Wissel Bradford City Wissel R. McGowan voor E. Doyle Bradford City
90' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor G. Miller Bradford City
98' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Oxford United
Opstellingen Bradford City - Oxford United
De opstellingen van Bradford City en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.