Nabeschouwing Bradford City - Rochdale (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Rochdale (0-2)

Het League One duel tussen Bradford City en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 83 minuten. I. Henderson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rochdale vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 83e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom I. Henderson die aanlegde en vervolgens de 0-1 wist te scoren voor Rochdale. In de 95e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het I. Henderson van Rochdale die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-2.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Rochdale dankzij een 0-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bradford City - Rochdale 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Bradford City Wissel N. Knight-Percival voor K. Mellor Bradford City
17' Wissel Bradford City Wissel N. Baker voor J. Dasilva Bradford City
30' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor C. Wood Bradford City
66' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor L. OBrien Bradford City
68' Wissel Bradford City Wissel A. Jones voor David Ball Bradford City
78' Wissel Rochdale Wissel A. Wilbraham voor O. Rathbone Rochdale
83' Penalty Rochdale Penalty I. Henderson Rochdale 0-1
85' Wissel Bradford City Wissel K. Brünker voor E. Doyle Bradford City
85' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor Bradford City
87' Wissel Rochdale Wissel M. Williams voor J. Williams Rochdale
90' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor G. Miller Bradford City
91' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Done Rochdale
94' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor R. ODonnell Bradford City
95' Penalty Rochdale Penalty I. Henderson Rochdale 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Rochdale
Opstellingen Bradford City - Rochdale
De opstellingen van Bradford City en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.