Nabeschouwing Bradford City - Scunthorpe United (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Scunthorpe United (2-0)

Het League One duel tussen Bradford City en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Payne, waarmee Bradford City met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 27e minuut voor dat Bradford City via E. Doyle op 2-0 kwam te staan. In de 66e minuut kreeg C. Burgess van Scunthorpe United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Scunthorpe United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Bradford City.

LIVE Bradford City - Scunthorpe United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Payne Bradford City 1-0
16' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor R. McArdle Scunthorpe United
25' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Alnwick Scunthorpe United
27' Penalty Bradford City Penalty E. Doyle Bradford City 2-0
29' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor A. Chicksen Bradford City
46' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Burgess voor R. McArdle Scunthorpe United
46' Wissel Scunthorpe United Wissel I. Ugbo voor C. Borthwick-Jackson Scunthorpe United
61' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Clarke Scunthorpe United
62' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor E. Doyle Bradford City
63' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor C. Burgess Scunthorpe United
66' Tweede gele kaart Scunthorpe United Tweede gele kaart voor C. Burgess Scunthorpe United
78' Wissel Bradford City Wissel K. Brünker voor G. Miller Bradford City
79' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Lewis voor G. Thomas Scunthorpe United
82' Wissel Bradford City Wissel J. OBrien voor J. Payne Bradford City
90' Wissel Bradford City Wissel E. Goldthorp voor E. Doyle Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Scunthorpe United
Opstellingen Bradford City - Scunthorpe United
De opstellingen van Bradford City en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.