Nabeschouwing Bradford City - Shrewsbury Town (4-3) || League One 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het dinsdag 29 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Shrewsbury Town (4-3)

Het League One duel tussen Bradford City en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 4-3 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Grant zette Bradford City op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Okenabirhie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette L. OBrien zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bradford City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Bradford City vergroot nadat E. Doyle de 3-1 wist te scoren. In de 76e minuut kwam Shrewsbury Town weer dichterbij, nadat F. Okenabirhie de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 93e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Shrewsbury Town speler F. Okenabirhie. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Bradford City dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was David Ball de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Haines bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Bradford City.

LIVE Bradford City - Shrewsbury Town 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Eigen doelpunt Bradford City Eigen doelpunt A. Grant Bradford City 1-0
27' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 1-1
38' Doelpunt Bradford City Doelpunt L. OBrien Bradford City 2-1
45' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor David Ball Bradford City
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor J. Laurent Shrewsbury Town
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Smith voor M. Sadler Shrewsbury Town
60' Doelpunt Bradford City Doelpunt E. Doyle Bradford City 3-1
72' Wissel Bradford City Wissel A. Chicksen voor C. Woods Bradford City
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor R. Haynes Shrewsbury Town
76' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 3-2
81' Wissel Bradford City Wissel G. Miller voor E. Doyle Bradford City
90' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Beckles Shrewsbury Town
91' Wissel Bradford City Wissel P. OConnor voor J. Payne Bradford City
93' Penalty Shrewsbury Town Penalty F. Okenabirhie Shrewsbury Town 3-3
96' Doelpunt Bradford City Doelpunt David Ball Bradford City 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Shrewsbury Town
Opstellingen Bradford City - Shrewsbury Town
De opstellingen van Bradford City en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bradford City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.