Nabeschouwing Bradford City - Southend United (0-4) || League One 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Southend United (0-4)

Het League One duel tussen Bradford City en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 0-4 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Southend United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van S. Cox. Southend United vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mantom op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Southend United, waarmee S. Humphrys zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Southend United in de 73e minuut, nadat S. Humphrys de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Southend United.

LIVE Bradford City - Southend United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 0-1
26' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Mantom Southend United 0-2
29' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Hart Southend United
30' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Mantom Southend United
37' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor E. Doyle Bradford City
54' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys Southend United 0-3
66' Wissel Bradford City Wissel C. Wood voor A. OConnor Bradford City
73' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys Southend United 0-4
76' Wissel Bradford City Wissel L. Colville voor G. Miller Bradford City
76' Wissel Southend United Wissel T. Robinson voor S. Humphrys Southend United
81' Wissel Southend United Wissel D. Yearwood voor S. Mantom Southend United
86' Wissel Southend United Wissel C. Kelman voor S. Cox Southend United
87' Wissel Bradford City Wissel J. Anderson voor E. Doyle Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Southend United
Opstellingen Bradford City - Southend United
De opstellingen van Bradford City en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.