Nabeschouwing Bristol Rovers - AFC Wimbledon (2-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - AFC Wimbledon (2-0)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Upson, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van W. Nightingale zorgde ervoor dat Bristol Rovers op 2-0 kwam te staan in de 53e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers.

LIVE Bristol Rovers - AFC Wimbledon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt E. Upson Bristol Rovers 1-0
53' Eigen doelpunt Bristol Rovers Eigen doelpunt W. Nightingale Bristol Rovers 2-0
61' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor J. Jervis AFC Wimbledon
68' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Clarke voor K. Bennett Bristol Rovers
68' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Jakubiak voor S. Matthews Bristol Rovers
70' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Hanson AFC Wimbledon
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Kelly Bristol Rovers
81' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor B. Purrington AFC Wimbledon
84' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Payne voor T. Nichols Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - AFC Wimbledon
Opstellingen Bristol Rovers - AFC Wimbledon
De opstellingen van Bristol Rovers en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - AFC Wimbledon

Bristol Rovers en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Wimbledon. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bristol Rovers als AFC Wimbledon wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 2
Winst AFC Wimbledon 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 20e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 21e plaats.