Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnsley (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 18:30 uur



In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het zaterdag 4 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnsley (2-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Moore, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg L. Lindsay van Barnsley voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Barnsley de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Rodman namens Bristol Rovers in de 71e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Rodman namens Bristol Rovers in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Bristol Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bristol Rovers - Barnsley
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
66
60
Gevaarlijke aanvallen
30
28
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Bristol Rovers - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 0-1
37' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
44' Tweede gele kaart Barnsley Tweede gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel Z. Fryers voor M. Thiam Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel D. Cavaré voor K. Moore Barnsley
56' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
57' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Reilly voor A. Ogogo Bristol Rovers
71' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Rodman Bristol Rovers 1-1
77' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
78' Wissel Barnsley Wissel J. Green voor M. Bähre Barnsley
83' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Lines voor E. Upson Bristol Rovers
92' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Rodman met assist van L. Sercombe Bristol Rovers 2-1
94' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Kilgour voor T. Lockyer Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Barnsley
Opstellingen Bristol Rovers - Barnsley
De opstellingen van Bristol Rovers en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Bristol Rovers
# Speler Pos.
21 Adam Smith K
15 James Clarke V
28 Michael Kelly V
4 Tom Lockyer V
5 Tony Craig V
6 Edward Upson M
25 Abumere Tafadzwa Ogogo M
8 Ollie Clarke M
33 Alex Rodman M
7 Liam Sercombe M
17 Alex Jakubiak A
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
1 Sam Slocombe K
30 Alfie Kilgour V
22 Joe Partington M
14 Chris Lines M
24 Stuart Sinclair M
20 Gavin Reilly A
10 Tom Nichols A
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Barnsley

Bristol Rovers en Barnsley treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Barnsley in de League One vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bristol Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol Rovers 0
Winst Barnsley 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 16e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Bristol Rovers - Barnsley Opstelling Bristol Rovers Opstelling Barnsley Live Bristol Rovers - Barnsley Live Bristol Rovers - Barnsley kijken Bristol Rovers - Barnsley kijken Live Bristol Rovers - Barnsley stream Bristol Rovers - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnsley Uitslag Bristol Rovers - Barnsley Statistieken Bristol Rovers - Barnsley League One 2018/2019 Bristol Rovers - Barnsley wedden Bristol Rovers - Barnsley gokken Bristol Rovers - Barnsley Unibet