Nabeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion (0-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het dinsdag 1 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Scott Oldham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bristol Rovers - Burton Albion
LIVE Bristol Rovers - Burton Albion 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Sinclair Bristol Rovers
53' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Sercombe voor G. Reilly Bristol Rovers
58' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Lines voor E. Upson Bristol Rovers
72' Wissel Burton Albion Wissel S. Fraser voor B. Fox Burton Albion
75' Wissel Burton Albion Wissel W. Miller voor D. Templeton Burton Albion
85' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Nichols voor M. Kelly Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Burton Albion
Opstellingen Bristol Rovers - Burton Albion
De opstellingen van Bristol Rovers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Bristol Rovers
# Speler Pos.
13 Jack Bonham K
15 James Clarke V
28 Michael Kelly V
4 Tom Lockyer V
5 Tony Craig V
29 Joe Martin V
24 Stuart Sinclair M
33 Alex Rodman M
6 Edward Upson M
17 Alex Jakubiak A
20 Gavin Reilly A
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
21 Adam Smith K
22 Joe Partington V
16 Tom Broadbent V
7 Liam Sercombe M
14 Chris Lines M
27 Rollin Menayese M
9 Stefan Payne A
10 Tom Nichols A
Basiselftal Burton Albion
# Speler Pos.
40 Bradley Collins K
2 John Brayford V
19 Reece Hutchinson V
6 Ben Turner V
3 Jake Buxton V
12 Ben Fox M
23 Stephen Quinn M
16 Marcus Harness M
11 David Templeton M
22 Kieran Wallace M
10 Lukas Akins A
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
1 Stephen Bywater K
14 Damien McCrory V
7 Scott Fraser M
18 William Miller M
44 Devante Cole A
9 Joe Sbarra A
24 Chris Kelan Beardsley A
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion

Bristol Rovers en Burton Albion treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Burton Albion in de League One vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bristol Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol Rovers 0
Winst Burton Albion 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 19e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bristol Rovers - Burton Albion Opstelling Bristol Rovers Opstelling Burton Albion Live Bristol Rovers - Burton Albion Live Bristol Rovers - Burton Albion kijken Bristol Rovers - Burton Albion kijken Live Bristol Rovers - Burton Albion stream Bristol Rovers - Burton Albion Fox Sports Nabeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion Uitslag Bristol Rovers - Burton Albion Statistieken Bristol Rovers - Burton Albion League One 2018/2019 Bristol Rovers - Burton Albion wedden Bristol Rovers - Burton Albion gokken Bristol Rovers - Burton Albion Unibet