Nabeschouwing Bristol Rovers - Coventry City (1-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Coventry City (1-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Coventry City kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Allen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette L. Walsh zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Coventry City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Coventry City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
6' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Davies Bristol Rovers
22' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor L. Walsh Coventry City
23' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van T. Holmes-Dennis Bristol Rovers 1-0
38' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Allen met assist van L. Walsh Coventry City 1-1
46' Doelpunt Coventry City Doelpunt L. Walsh met assist van C. OHare Coventry City 1-2
63' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Barrett voor J. Mitchell-Lawson Bristol Rovers
63' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Ogogo voor E. Upson Bristol Rovers
65' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
76' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Ogogo Bristol Rovers
77' Wissel Coventry City Wissel M. Biamou voor M. Godden Coventry City
77' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor C. OHare Coventry City
77' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Reilly voor T. Holmes-Dennis Bristol Rovers
87' Wissel Coventry City Wissel Z. Westbrooke voor J. Allen Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Coventry City
Opstellingen Bristol Rovers - Coventry City
De opstellingen van Bristol Rovers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.