Nabeschouwing Bristol Rovers - Fleetwood Town (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Fleetwood Town (2-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Hunter, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Reilly, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut moest Fleetwood Town verder met een man minder nadat C. Evans een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Clarke namens Bristol Rovers in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Bristol Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Fleetwood Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
28' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter Fleetwood Town 0-1
36' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt G. Reilly Bristol Rovers 1-1
41' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Hunter Fleetwood Town
43' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans Fleetwood Town
46' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Holt Fleetwood Town
55' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor C. Evans Fleetwood Town
58' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor C. McAleny Fleetwood Town
60' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
64' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Marney Fleetwood Town
65' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Morgan voor J. Holt Fleetwood Town
72' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Nichols voor G. Reilly Bristol Rovers
78' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor T. Holmes-Dennis Bristol Rovers
80' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
85' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Taylor voor A. Hunter Fleetwood Town
89' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Lines voor O. Clarke Bristol Rovers
93' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Lines Bristol Rovers
94' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Clarke Bristol Rovers 2-1
96' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Clarke Bristol Rovers
98' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor L. Coyle Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Fleetwood Town
Opstellingen Bristol Rovers - Fleetwood Town
De opstellingen van Bristol Rovers en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.