Nabeschouwing Bristol Rovers - Gillingham (1-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Bristol Rovers het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Gillingham (1-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. List, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Reilly op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut moest Gillingham verder met een man minder nadat C. Reilly een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Sercombe namens Bristol Rovers in de 87e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Gillingham dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Gillingham 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Gillingham Doelpunt E. List Gillingham 0-1
15' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor G. Zakuani Gillingham
46' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Payne voor A. Rodman Bristol Rovers
49' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Smith voor J. Bonham Bristol Rovers
59' Doelpunt Gillingham Doelpunt C. Reilly Gillingham 0-2
69' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor S. Sinclair Bristol Rovers
70' Rode kaart Gillingham Rode kaart voor C. Reilly Gillingham
74' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Parker Gillingham
82' Wissel Gillingham Wissel L. ONeill voor E. List Gillingham
83' Wissel Gillingham Wissel B. Bingham voor D. Oldaker Gillingham
87' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Sercombe Bristol Rovers 1-2
96' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor T. Holý Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Gillingham
Opstellingen Bristol Rovers - Gillingham
De opstellingen van Bristol Rovers en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.