Nabeschouwing Burton Albion - Blackpool (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Blackpool (3-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Boyce, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Allen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee L. Akins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Burton Albion dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Burton Albion - Blackpool 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van L. Akins Burton Albion 1-0
16' Wissel Blackpool Wissel M. Boney voor M. Howard Blackpool
34' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Allen met assist van W. Miller Burton Albion 2-0
46' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Long Blackpool
59' Wissel Blackpool Wissel J. Dodoo voor C. Long Blackpool
63' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Thompson Blackpool
67' Wissel Blackpool Wissel N. Kirby voor J. Thompson Blackpool
68' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins met assist van L. Boyce Burton Albion 3-0
76' Wissel Burton Albion Wissel M. Harness voor W. Miller Burton Albion
84' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor K. Wallace Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel A. Bradley voor S. Quinn Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Blackpool
Opstellingen Burton Albion - Blackpool
De opstellingen van Burton Albion en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Burton Albion - Blackpool

Burton Albion en Blackpool treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Blackpool in de League One vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Burton Albion favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 2
Winst Blackpool 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 11e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.