Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (1-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door B. Fox, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 91 minuten was het B. Fox die Burton Albion op een 1-0 voorsprong zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-0 eindigde in een overwinning voor Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Bristol Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Partington Bristol Rovers
40' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Fraser Burton Albion
55' Wissel Burton Albion Wissel B. Fox voor S. Fraser Burton Albion
67' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor L. Sercombe Bristol Rovers
70' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Kelly voor J. Partington Bristol Rovers
74' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
77' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Reilly voor A. Rodman Bristol Rovers
78' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor W. Miller Burton Albion
89' Wissel Burton Albion Wissel D. Cole voor J. Hesketh Burton Albion
91' Doelpunt Burton Albion Doelpunt B. Fox Burton Albion 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Bristol Rovers
Opstellingen Burton Albion - Bristol Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.