Nabeschouwing Burton Albion - Lincoln City (0-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Burton Albion het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Lincoln City (0-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Anderson. In de 92e minuut was het Lincoln City dat via S. Quinn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ben Toner. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Lincoln City via een goal van T. Walker in de 94e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lincoln City.

LIVE Burton Albion - Lincoln City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Lincoln City Doelpunt H. Anderson met assist van J. Grant Lincoln City 0-1
13' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Hesketh Lincoln City
26' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor R. Edwards Burton Albion
33' Wissel Burton Albion Wissel D. Templeton voor N. Broadhead Burton Albion
43' Wissel Lincoln City Wissel M. Bostwick voor J. Morrell Lincoln City
61' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Wallace Burton Albion
63' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor N. Eardley Lincoln City
78' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor K. Wallace Burton Albion
84' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. Bolger Lincoln City
87' Wissel Lincoln City Wissel T. Walker voor J. Akinde Lincoln City
88' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor M. Melbourne J. Hesketh Burton Albion
92' Doelpunt Lincoln City Doelpunt S. Quinn Lincoln City
94' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Walker met assist van H. Anderson Lincoln City 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Lincoln City
Opstellingen Burton Albion - Lincoln City
De opstellingen van Burton Albion en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.