Nabeschouwing Charlton Athletic - AFC Wimbledon (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Charlton Athletic het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - AFC Wimbledon (2-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 2-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Sarr in de 1e minuut, waardoor Charlton Athletic met een man minder kwam te staan. In de 33e minuut kreeg M. Pinnock van AFC Wimbledon voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor AFC Wimbledon de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd in de 60e minuut gemaakt door L. Taylor waardoor Charlton Athletic met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. Marshall de voorsprong door in de 86e minuut de 2-0 te scoren voor Charlton Athletic.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic.

Wedstrijdstatistieken Charlton Athletic - AFC Wimbledon
Goals
2
0
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
2
0
Schoten op doel
2
0
Gevaarlijke aanvallen
29
20
Corners
2
5
Wissels
2
3
LIVE Charlton Athletic - AFC Wimbledon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Rode kaart Charlton Athletic Rode kaart voor N. Sarr Charlton Athletic
20' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor M. Pinnock AFC Wimbledon
33' Tweede gele kaart AFC Wimbledon Tweede gele kaart voor M. Pinnock AFC Wimbledon
47' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor K. Bielik Charlton Athletic
60' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 1-0
61' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Jervis voor A. Hartigan AFC Wimbledon
64' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Taylor Charlton Athletic
72' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Burey voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
76' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Marshall voor B. Reeves Charlton Athletic
77' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Dijksteel voor N. Ajose Charlton Athletic
77' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Hanson voor A. Barcham AFC Wimbledon
86' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Marshall Charlton Athletic 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - AFC Wimbledon
Opstellingen Charlton Athletic - AFC Wimbledon
De opstellingen van Charlton Athletic en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Charlton Athletic
# Speler Pos.
21 Jed Steer K
20 Chris Solly V
23 Mouhamado-Naby Sarr V
4 Krystian Bielik V
5 Patrick Bauer V
6 Jason Pearce V
12 Ben Reeves V
11 Tarique Fosu M
17 Joe Aribo M
25 Nicky Ajose A
9 Lyle Taylor A
Wissels Charlton Athletic
# Speler Pos.
1 Dillon Phillips K
43 Toby Stevenson V
44 M
7 Mark Marshall M
2 Anfernee Dijksteel M
19 Albie Morgan M
37 Recco Hackett-Fairchild A
Wissels AFC Wimbledon
# Speler Pos.
1 Thomas King K
30 Paul Kalambayi V
20 Toby Sibbick V
14 Liam Trotter M
32 Tyler Burey M
18 James Hanson A
10 Jake Jervis A
Voorbeschouwing Charlton Athletic - AFC Wimbledon

Charlton Athletic en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 10 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Wimbledon. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is AFC Wimbledon favoriet. 2 keer wist de ploeg van Charlton Athletic te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Charlton Athletic. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Charlton Athletic 1
Winst AFC Wimbledon 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 6e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Charlton Athletic - AFC Wimbledon Opstelling Charlton Athletic Opstelling AFC Wimbledon Live Charlton Athletic - AFC Wimbledon Live Charlton Athletic - AFC Wimbledon kijken Charlton Athletic - AFC Wimbledon kijken Live Charlton Athletic - AFC Wimbledon stream Charlton Athletic - AFC Wimbledon Fox Sports Nabeschouwing Charlton Athletic - AFC Wimbledon Uitslag Charlton Athletic - AFC Wimbledon Statistieken Charlton Athletic - AFC Wimbledon League One 2018/2019 Charlton Athletic - AFC Wimbledon wedden Charlton Athletic - AFC Wimbledon gokken Charlton Athletic - AFC Wimbledon Unibet