Nabeschouwing Coventry City - AFC Wimbledon (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Coventry City het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - AFC Wimbledon (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Coventry City en AFC Wimbledon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Wimbledon kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Jervis. Coventry City kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Thomas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Coventry City - AFC Wimbledon 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Jervis AFC Wimbledon 0-1
61' Doelpunt Coventry City Doelpunt L. Thomas Coventry City 1-1
62' Wissel Coventry City Wissel J. Clarke-Harris voor B. Enobakhare Coventry City
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel L. Trotter voor J. Jervis AFC Wimbledon
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor T. Garratt AFC Wimbledon
75' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor C. Chaplin Coventry City
78' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
90' Wissel Coventry City Wissel J. Grimmer voor S. McCallum Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - AFC Wimbledon
Opstellingen Coventry City - AFC Wimbledon
De opstellingen van Coventry City en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Coventry City - AFC Wimbledon

Coventry City en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Lewis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Coventry City en AFC Wimbledon eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Coventry City 0
Winst AFC Wimbledon 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 8e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.