Nabeschouwing Coventry City - Charlton Athletic (2-1) || League One 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Coventry City het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Charlton Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Coventry City en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-1 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Hiwula-Mayifuila, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Pratley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette T. Bayliss zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Coventry City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Coventry City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Coventry City - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor P. Bauer Charlton Athletic
41' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Hiwula-Mayifuila Coventry City 1-0
46' Wissel Charlton Athletic Wissel K. Ahearne-Grant voor N. Ajose Charlton Athletic
50' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor B. Mason Coventry City
53' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor K. Bielik Charlton Athletic
56' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Marshall voor B. Reeves Charlton Athletic
58' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt D. Pratley Charlton Athletic 1-1
64' Wissel Coventry City Wissel J. Clarke-Harris voor J. Shipley Coventry City
71' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
74' Wissel Coventry City Wissel J. Brown voor B. Mason Coventry City
84' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Taylor Charlton Athletic
87' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor K. Bielik Charlton Athletic
89' Doelpunt Coventry City Doelpunt T. Bayliss Coventry City 2-1
101' Wissel Coventry City Wissel T. Davies voor L. Thomas Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Charlton Athletic
Opstellingen Coventry City - Charlton Athletic
De opstellingen van Coventry City en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.