Nabeschouwing Coventry City - Gillingham (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Coventry City het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Gillingham (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Coventry City en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door B. Enobakhare, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Eaves in de 92e minuut zorgde er even later voor dat Gillingham weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Coventry City - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
60' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor D. Meyler Coventry City
67' Wissel Coventry City Wissel T. Bayliss voor Z. Westbrooke Coventry City
68' Doelpunt Coventry City Doelpunt B. Enobakhare Coventry City 1-0
71' Wissel Gillingham Wissel T. Campbell voor E. List Gillingham
88' Wissel Gillingham Wissel B. King voor C. Ogilvie Gillingham
89' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor L. Burge Coventry City
92' Penalty Gillingham Penalty T. Eaves Gillingham 1-1
93' Wissel Coventry City Wissel C. Wakefield voor B. Enobakhare Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Gillingham
Opstellingen Coventry City - Gillingham
De opstellingen van Coventry City en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Coventry City - Gillingham

Coventry City en Gillingham treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Gillingham in de League One vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Coventry City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Coventry City 4
Winst Gillingham 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 11e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 18e plaats.