Nabeschouwing Coventry City - Wycombe Wanderers (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Coventry City het zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Wycombe Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Coventry City en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Nick Kinseley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door C. Chaplin, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Coventry City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Kinseley, waardoor Coventry City de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Coventry City - Wycombe Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Morris voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
68' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
74' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R Williams Wycombe Wanderers
74' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor L. Thomas Coventry City
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel F. Onyedinma voor C. Mackail-Smith Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor R Williams Wycombe Wanderers
82' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. Chaplin Coventry City 1-0
89' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor B. Morris Wycombe Wanderers
89' Wissel Coventry City Wissel L. Kelly voor T. Bayliss Coventry City
90' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor J. Hiwula-Mayifuila Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Wycombe Wanderers
Opstellingen Coventry City - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Coventry City en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.