Nabeschouwing Fleetwood Town - AFC Wimbledon (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - AFC Wimbledon (0-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Mark Heywood geëindigd in een 0-1 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door J. Pigott, waarmee AFC Wimbledon met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AFC Wimbledon uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Fleetwood Town - AFC Wimbledon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor K. Appiah AFC Wimbledon
60' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Sowerby Fleetwood Town
60' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott AFC Wimbledon 0-1
61' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Marney voor J. Sowerby Fleetwood Town
67' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor C. McAleny Fleetwood Town
67' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor L. Coyle Fleetwood Town
72' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. Trotter AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Hanson voor K. Appiah AFC Wimbledon
77' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. Wagstaff voor M. Pinnock AFC Wimbledon
88' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Garrett voor A. Barcham AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - AFC Wimbledon
Opstellingen Fleetwood Town - AFC Wimbledon
De opstellingen van Fleetwood Town en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.