Nabeschouwing Fleetwood Town - Sunderland (2-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 30 april 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het dinsdag 30 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Sunderland (2-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door L. Cattermole, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Madden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette A. Eastham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Fleetwood Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Cattermole met assist van L. Morgan Sunderland 0-1
46' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Sowerby voor E. Clarke Fleetwood Town
65' Wissel Sunderland Wissel K. Sterling voor W. Grigg Sunderland
70' Wissel Sunderland Wissel G. Honeyman voor C. Maguire Sunderland
71' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor W. Burns Fleetwood Town
73' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden met assist van L. Coyle Fleetwood Town 1-1
83' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Hunter Fleetwood Town
83' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Sowerby Fleetwood Town
92' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
95' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Eastham met assist van R. Wallace Fleetwood Town 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Sunderland
Opstellingen Fleetwood Town - Sunderland
De opstellingen van Fleetwood Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.