Nabeschouwing Fleetwood Town - Wycombe Wanderers (1-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Wycombe Wanderers (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door P. Madden, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Akinfenwa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fleetwood Town - Wycombe Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 1-0
48' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Eastham Fleetwood Town
56' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 1-1
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor R Williams Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor B. Morris Wycombe Wanderers
82' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor J. Wallace Fleetwood Town
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
91' Wissel Wycombe Wanderers Wissel F. Onyedinma voor C. Mackail-Smith Wycombe Wanderers
93' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sido Jombarti Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Fleetwood Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Fleetwood Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.