Nabeschouwing Gillingham - Blackpool (0-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het dinsdag 6 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Blackpool (0-1)

Het League One duel tussen Gillingham en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door N. Delfouneso, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gillingham dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Blackpool uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Gillingham - Blackpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Blackpool Doelpunt N. Delfouneso Blackpool 0-1
60' Wissel Blackpool Wissel J. Thompson voor C. Taylor Blackpool
66' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor N. Delfouneso Blackpool
71' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor L. ONeill Gillingham
76' Wissel Gillingham Wissel E. List voor L. ONeill Gillingham
77' Wissel Gillingham Wissel D. Parrett voor R. Charles-Cook Gillingham
85' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor M. Cullen Blackpool
88' Wissel Gillingham Wissel J. Parker voor C. Ogilvie Gillingham
89' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Spearing Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Blackpool
Opstellingen Gillingham - Blackpool
De opstellingen van Gillingham en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Blackpool

Gillingham en Blackpool treffen elkaar in de 11e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Blackpool in de League One vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gillingham als Blackpool wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Gillingham 2
Winst Blackpool 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 17e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 13e plaats.