Nabeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers (1-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers (1-3)

Het League One duel tussen Gillingham en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-3 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Marquis, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Wilks op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Doncaster Rovers, waarmee D. Andrew zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 88 minuten deed C. Reilly iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Gillingham werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Gillingham echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Doncaster Rovers.

LIVE Gillingham - Doncaster Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Gillingham Wissel B. Bingham voor D. Parrett Gillingham
28' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Marquis Doncaster Rovers 0-1
39' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel T. Eaves voor B. Hanlan Gillingham
53' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Rowe Doncaster Rovers
54' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Wilks Doncaster Rovers 0-2
59' Wissel Gillingham Wissel L. ONeill voor B. Fuller Gillingham
61' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt D. Andrew Doncaster Rovers 0-3
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Crawford voor M. Wilks Doncaster Rovers
85' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Anderson voor T. Rowe Doncaster Rovers
88' Doelpunt Gillingham Doelpunt C. Reilly Gillingham 1-3
91' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Boocock voor A. May Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Doncaster Rovers
Opstellingen Gillingham - Doncaster Rovers
De opstellingen van Gillingham en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.