Nabeschouwing Gillingham - Luton Town (1-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Luton Town (1-3)

Het League One duel tussen Gillingham en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Shinnie, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Lee op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee E. Lee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed T. Eaves iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Gillingham werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Gillingham echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Luton Town.

LIVE Gillingham - Luton Town 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Luton Town Doelpunt A. Shinnie Luton Town 0-1
35' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor G. Rea Luton Town
55' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 0-2
58' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor S. Bradley Luton Town
61' Wissel Gillingham Wissel J. Parker voor J. Rees Gillingham
61' Wissel Gillingham Wissel D. Oldaker voor D. Parrett Gillingham
63' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor B. Bingham Gillingham
66' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor T. Eaves Gillingham
68' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 0-3
69' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor A. Shinnie Luton Town
72' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 1-3
84' Wissel Luton Town Wissel A. Jarvis voor H. Cornick Luton Town
90' Wissel Luton Town Wissel L. Jones voor E. Lee Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Luton Town
Opstellingen Gillingham - Luton Town
De opstellingen van Gillingham en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.