Nabeschouwing Gillingham - Peterborough United (2-4) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Peterborough United (2-4)

Het League One duel tussen Gillingham en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 2-4 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Walker, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Gillingham kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Reilly, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette M. Byrne zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gillingham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Dembele de 2-2 maakte voor Peterborough United. Peterborough United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 64 minuten op voorsprong na een goal van I. Toney: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Peterborough United speler C. Cooke, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lee Swabey bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Gillingham - Peterborough United 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. Charles-Cook Gillingham
24' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Walker Peterborough United 0-1
44' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
50' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Dembele Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Yorwerth voor R. Tafazolli Peterborough United
47' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Walker Peterborough United
50' Wissel Gillingham Wissel T. Eaves voor R. Charles-Cook Gillingham
50' Doelpunt Gillingham Doelpunt C. Reilly Gillingham 1-1
53' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Byrne Gillingham 2-1
55' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Reilly Gillingham
59' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele Peterborough United 2-2
64' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 2-3
66' Wissel Gillingham Wissel J. Rees voor C. Reilly Gillingham
73' Wissel Peterborough United Wissel M. OHara voor J. Walker Peterborough United
76' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor Gillingham
87' Doelpunt Peterborough United Doelpunt C. Cooke Peterborough United 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Peterborough United
Opstellingen Gillingham - Peterborough United
De opstellingen van Gillingham en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.