Nabeschouwing Gillingham - Sunderland (1-4) || League One 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het woensdag 22 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Sunderland (1-4)

Het League One duel tussen Gillingham en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gillingham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Eaves. Sunderland kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Maguire, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette G. Honeyman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam.

Na 20 minuten werd de voorsprong voor Sunderland vergroot nadat M. Power de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 59e minuut wist J. Maja namens Sunderland de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Coggins en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Sunderland.

LIVE Gillingham - Sunderland 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 1-0
4' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 1-1
18' Doelpunt Sunderland Doelpunt G. Honeyman Sunderland 1-2
20' Doelpunt Sunderland Doelpunt M. Power Sunderland 1-3
43' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
51' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
59' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 1-4
69' Wissel Sunderland Wissel D. McGeouch voor C. Maguire Sunderland
70' Wissel Gillingham Wissel C. Reilly voor B. Bingham Gillingham
71' Wissel Gillingham Wissel E. List voor L. ONeill Gillingham
78' Wissel Sunderland Wissel D. Hume voor D. Love Sunderland
83' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor M. Power Sunderland
85' Wissel Gillingham Wissel B. Stevenson voor B. Hanlan Gillingham
93' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Hume Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Sunderland
Opstellingen Gillingham - Sunderland
De opstellingen van Gillingham en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.