Nabeschouwing Luton Town - AFC Wimbledon (2-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het dinsdag 23 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - AFC Wimbledon (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Luton Town en AFC Wimbledon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Lee, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. AFC Wimbledon kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Pigott, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette J. Collins zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor AFC Wimbledon nadat S. Seddon in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Luton Town - AFC Wimbledon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee met assist van J. Stacey Luton Town 1-0
19' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Pigott AFC Wimbledon
28' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott met assist van A. Wordsworth AFC Wimbledon 1-1
38' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Seddon AFC Wimbledon
39' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins met assist van J. Justin Luton Town 2-1
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Thomas voor R. McDonald AFC Wimbledon
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Connolly voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
70' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor K. LuaLua Luton Town
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor A. Hartigan AFC Wimbledon
80' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor K. LuaLua Luton Town
81' Wissel Luton Town Wissel G. Moncur voor E. Lee Luton Town
86' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Berry Luton Town
89' Wissel Luton Town Wissel A. Baptiste voor L. Berry Luton Town
93' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Seddon AFC Wimbledon 2-2
94' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt S. Seddon AFC Wimbledon 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - AFC Wimbledon
Opstellingen Luton Town - AFC Wimbledon
De opstellingen van Luton Town en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.