Nabeschouwing Luton Town - Bradford City (4-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Bradford City (4-0)

Het League One duel tussen Luton Town en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 4-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Justin, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Lee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee E. Lee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Luton Town in de 89e minuut, nadat H. Cornick de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Bradford City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Justin Luton Town 1-0
33' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 2-0
33' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor R. ODonnell Bradford City
38' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 3-0
46' Wissel Bradford City Wissel J. OBrien voor K. Brünker Bradford City
53' Wissel Bradford City Wissel J. Payne voor C. Wood Bradford City
89' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Bradford City
Opstellingen Luton Town - Bradford City
De opstellingen van Luton Town en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.