Nabeschouwing Luton Town - Fleetwood Town (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Fleetwood Town (2-0)

Het League One duel tussen Luton Town en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Nick Kinseley geëindigd in een 2-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Cornick, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Morgan zorgde ervoor dat Luton Town op 2-0 kwam te staan in de 80e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Fleetwood Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 1-0
12' Wissel Fleetwood Town Wissel K. Dempsey voor J. Husband Fleetwood Town
23' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor K. Dempsey Fleetwood Town
63' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
66' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor K. Dempsey Fleetwood Town
71' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor H. Cornick Luton Town
80' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt C. Morgan Luton Town 2-0
87' Wissel Fleetwood Town Wissel C. McAleny voor R. Taylor Fleetwood Town
88' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor E. Lee Luton Town
88' Wissel Luton Town Wissel D. Potts voor E. Lee Luton Town
89' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Marney Fleetwood Town
92' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor A. Shinnie Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Fleetwood Town
Opstellingen Luton Town - Fleetwood Town
De opstellingen van Luton Town en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.