Nabeschouwing Luton Town - Peterborough United (4-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Peterborough United (4-0)

Het League One duel tussen Luton Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 4-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Collins, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. In de 24e minuut moest R. Tafazolli van het veld vertrekken nadat scheidsrechter David Coote een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Peterborough United verder met een speler minder. In de 28e werd de voorsprong voor Luton Town verdubbeld dankzij een doelpunt van J. Collins.

In de 53e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee J. Collins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Luton Town geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Berry.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Peterborough United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 1-0
12' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor M. Pearson Luton Town
24' Rode kaart Peterborough United Rode kaart voor R. Tafazolli Peterborough United
28' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 2-0
29' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor S. Dembele Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel A. Woodyard voor K. Dempsey Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel G. Cooper voor L. Tomlin Peterborough United
53' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 3-0
63' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Maddison Peterborough United
66' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Berry Luton Town 4-0
69' Wissel Luton Town Wissel G. Moncur voor A. Shinnie Luton Town
69' Wissel Luton Town Wissel G. Thorne voor A. McCormack Luton Town
73' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
77' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor M. Pearson Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Peterborough United
Opstellingen Luton Town - Peterborough United
De opstellingen van Luton Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.