Nabeschouwing Luton Town - Portsmouth (3-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het dinsdag 29 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Portsmouth (3-2)

Het League One duel tussen Luton Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door J. Collins, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Curtis, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Luton Town vervolgens op 2-1. Het was J. Collins die vanaf 11 meter wist te scoren in de 77e minuut.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Bogle de 2-2 maakte voor Portsmouth. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Luton Town dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Moncur de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Portsmouth 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 1-0
52' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis Portsmouth 1-1
69' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Donohue Portsmouth
72' Wissel Luton Town Wissel D. Potts voor L. Berry Luton Town
77' Penalty Luton Town Penalty J. Collins Luton Town 2-1
79' Doelpunt Portsmouth Doelpunt O. Bogle Portsmouth 2-2
80' Wissel Luton Town Wissel G. Moncur voor K. LuaLua Luton Town
86' Doelpunt Luton Town Doelpunt G. Moncur Luton Town 3-2
87' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Portsmouth
88' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor A. Shinnie Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Portsmouth
Opstellingen Luton Town - Portsmouth
De opstellingen van Luton Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.