Nabeschouwing Luton Town - Scunthorpe United (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Scunthorpe United (3-2)

Het League One duel tussen Luton Town en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Cornick, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Scunthorpe United kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Novak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette E. Lee zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Luton Town vergroot nadat J. Justin de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Scunthorpe United dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Humphrys de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Johnson bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Scunthorpe United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 1-0
17' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt L. Novak Scunthorpe United 1-1
26' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 2-1
43' Wissel Luton Town Wissel J. Justin voor E. Lee Luton Town
71' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor Scunthorpe United
79' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor Scunthorpe United
85' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Justin Luton Town 3-1
92' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt S. Humphrys Scunthorpe United 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Scunthorpe United
Opstellingen Luton Town - Scunthorpe United
De opstellingen van Luton Town en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.