Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Southend United (0-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Southend United (0-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Southend United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Kelman. In het restant van de wedstrijd was het met name Milton Keynes Dons dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Southend United.

LIVE Milton Keynes Dons - Southend United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Southend United Doelpunt C. Kelman Southend United 0-1
28' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor R. Poole Milton Keynes Dons
42' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. McLaughlin Southend United
46' Wissel Southend United Wissel I. Hutchinson voor S. McLaughlin Southend United
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel K. Agard voor J. Houghton Milton Keynes Dons
54' Gele kaart Southend United Gele kaart voor E. Hamilton Southend United
64' Gele kaart Southend United Gele kaart voor H. Lennon Southend United
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Dickenson voor D. Lewington Milton Keynes Dons
65' Wissel Southend United Wissel L. Hyam voor E. Hamilton Southend United
69' Wissel Southend United Wissel J. White voor B. Goodship Southend United
76' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Gilbey voor H. Boateng Milton Keynes Dons
85' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Cox Southend United
88' Gele kaart Southend United Gele kaart voor Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Southend United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Southend United
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.