Nabeschouwing Oxford United - Barnsley (2-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het dinsdag 29 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Barnsley (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Oxford United en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Ruffles, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mackie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Thiam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Moore de 2-2 maakte voor Barnsley. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Oxford United - Barnsley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffles Oxford United 1-0
36' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Nelson Oxford United
37' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Thiam Barnsley
39' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel K. Moore voor K. Dougall Barnsley
48' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Mackie Oxford United 2-0
61' Wissel Barnsley Wissel J. Green voor C. Woodrow Barnsley
70' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Thiam Barnsley 2-1
70' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor M. Thiam Barnsley
73' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Williams Barnsley
79' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 2-2
81' Wissel Oxford United Wissel L. Garbutt voor J. Graham Oxford United
85' Wissel Oxford United Wissel A. Kashi voor J. Henry Oxford United
87' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
87' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barnsley
92' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Barnsley
Opstellingen Oxford United - Barnsley
De opstellingen van Oxford United en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.