Nabeschouwing Oxford United - Coventry City (1-2) || League One 2018/2019

Zondag 9 september 2018 - 13:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het zondag 9 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Coventry City (1-2)

Het League One duel tussen Oxford United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Mousinho zette Coventry City op een 0-1 voorsprong in de 64e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 81e minuut voor dat Coventry City via C. Chaplin op 0-2 kwam te staan. In de 86e minuut wist Oxford United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Obika. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Oxford United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Coventry City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Shipley Coventry City
13' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Brown Coventry City
47' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Holmes Oxford United
46' Wissel Coventry City Wissel D. Sterling voor J. Grimmer Coventry City
64' Eigen doelpunt Coventry City Eigen doelpunt J. Mousinho Coventry City 0-1
71' Wissel Oxford United Wissel J. Obika voor M. Browne Oxford United
81' Penalty Coventry City Penalty C. Chaplin Coventry City 0-2
83' Wissel Oxford United Wissel S. Smith voor J. Mackie Oxford United
83' Wissel Oxford United Wissel L. Garbutt voor S. Baptiste Oxford United
83' Wissel Coventry City Wissel T. Andreu voor J. Shipley Coventry City
83' Wissel Coventry City Wissel A. Ogogo voor C. Chaplin Coventry City
86' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Obika Oxford United 1-2
87' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Clarke-Harris Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Coventry City
Opstellingen Oxford United - Coventry City
De opstellingen van Oxford United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.