Nabeschouwing Oxford United - Southend United (0-1) || League One 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Southend United (0-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door M. Kightly, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Southend United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Oxford United - Southend United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel A. Little voor M. Browne Oxford United
73' Gele kaart Southend United Gele kaart voor E. Bwomono Southend United
78' Wissel Southend United Wissel L. Hyam voor D. Yearwood Southend United
79' Doelpunt Southend United Doelpunt M. Kightly Southend United 0-1
83' Wissel Oxford United Wissel S. Smith voor J. Mousinho Oxford United
87' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mackie Oxford United
91' Gele kaart Southend United Gele kaart voor L. Hyam Southend United
91' Wissel Southend United Wissel J. White voor M. Kightly Southend United
96' Wissel Southend United Wissel T. Clifford voor S. Cox Southend United
97' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Cox Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Southend United
Opstellingen Oxford United - Southend United
De opstellingen van Oxford United en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Oxford United - Southend United

Oxford United en Southend United treffen elkaar in de 24e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Southend United in de League One vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Southend United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Oxford United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Oxford United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Oxford United 1
Winst Southend United 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 18e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.