Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het zaterdag 30 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (2-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Adam El-Abd, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Oxford United kwam na 30 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Sinclair, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. M. Sykes dacht na 88 minuten te scoren voor Oxford United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Oxford United - Wycombe Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Adam El-Abd Wycombe Wanderers 0-1
27' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Browne Oxford United
30' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Sinclair met assist van M. Browne Oxford United 1-1
37' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
54' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Jacobson voor Wycombe Wanderers
59' Wissel Oxford United Wissel M. Harriman voor J. Jacobson Oxford United
65' Wissel Oxford United Wissel J. Graham voor M. Browne Oxford United
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Mackie voor J. Henry Wycombe Wanderers
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor C. Thompson Wycombe Wanderers
82' Wissel Oxford United Wissel M. Bloomfield voor M. Bean Oxford United
88' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Sykes met assist van L. Garbutt Oxford United
94' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Ruffles C. Brannagan Oxford United 2-1
95' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Ruffles Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Oxford United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Oxford United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.