Nabeschouwing Peterborough United - Barnsley (0-4) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Barnsley (0-4)

Het League One duel tussen Peterborough United en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Moncur, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Potts op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee B. Potts zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Barnsley in de 92e minuut, nadat J. Brownell de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Barnsley.

LIVE Peterborough United - Barnsley 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Barnsley Doelpunt G. Moncur Barnsley 0-1
27' Wissel Peterborough United Wissel M. Godden voor J. Walker Peterborough United
36' Wissel Barnsley Wissel J. Brownell voor K. Moore Barnsley
43' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor I. Toney Peterborough United
46' Doelpunt Barnsley Doelpunt B. Potts Barnsley 0-2
54' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
54' Wissel Peterborough United Wissel D. Lyon voor C. Daniel Peterborough United
59' Doelpunt Barnsley Doelpunt B. Potts Barnsley 0-3
62' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barnsley
65' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor M. Maddison Peterborough United
78' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor B. Potts Barnsley
86' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
88' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barnsley
92' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brownell Barnsley 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Barnsley
Opstellingen Peterborough United - Barnsley
De opstellingen van Peterborough United en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.