Nabeschouwing Peterborough United - Coventry City (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Coventry City (1-2)

Het League One duel tussen Peterborough United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Bakayoko, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Enobakhare op een 0-2 voorsprong kwam te staan. L. Tomlin dacht na 94 minuten te scoren voor Peterborough United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Reed namens Peterborough United in de 98e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Salisbury, waardoor Coventry City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Coventry City Doelpunt A. Bakayoko met assist van L. Thomas Coventry City 0-1
46' Wissel Peterborough United Wissel K. Dempsey voor C. Cooke Peterborough United
49' Doelpunt Coventry City Doelpunt B. Enobakhare met assist van L. Burge Coventry City 0-2
52' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. OMalley Peterborough United
56' Wissel Peterborough United Wissel L. Tomlin voor T. Denton Peterborough United
58' Wissel Coventry City Wissel J. Brown voor B. Mason Coventry City
62' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Naismith Peterborough United
74' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor L. Thomas Coventry City
94' Doelpunt Peterborough United Doelpunt L. Tomlin Peterborough United
98' Doelpunt Peterborough United Doelpunt L. Reed Peterborough United 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Coventry City
Opstellingen Peterborough United - Coventry City
De opstellingen van Peterborough United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.