Nabeschouwing Peterborough United - Fleetwood Town (1-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Fleetwood Town (1-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door R. Bennett, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Peterborough United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Peterborough United - Fleetwood Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
42' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor D. Marney Fleetwood Town
51' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Taylor Fleetwood Town
52' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Bennett Peterborough United 1-0
62' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Holt voor R. Taylor Fleetwood Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Long voor K. Dempsey Fleetwood Town
66' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. Daniel Peterborough United
79' Wissel Peterborough United Wissel J. Naismith voor M. Maddison Peterborough United
84' Wissel Peterborough United Wissel M. OHara voor L. Reed Peterborough United
86' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Long Fleetwood Town
88' Wissel Peterborough United Wissel G. Cooper voor S. Dembele Peterborough United
96' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Naismith Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Fleetwood Town
Opstellingen Peterborough United - Fleetwood Town
De opstellingen van Peterborough United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Peterborough United - Fleetwood Town

Peterborough United en Fleetwood Town treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Peterborough United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Fleetwood Town slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 4
Winst Fleetwood Town 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 2e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 11e plaats.