Nabeschouwing Peterborough United - Shrewsbury Town (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Shrewsbury Town (1-2)

Het League One duel tussen Peterborough United en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Naismith, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. In de 27e minuut moest I. Toney van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Johnson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Peterborough United verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Shrewsbury Town vervolgens op 1-1. Het was O. Norburn die vanaf 11 meter wist te scoren in de 28e minuut.

In de 36e minuut was het Shrewsbury Town dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van T. Campbell, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 62e minuut moest Shrewsbury Town verder met een man minder, nadat O. Norburn een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Johnson, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Shrewsbury Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Naismith Peterborough United 1-0
27' Rode kaart Peterborough United Rode kaart voor I. Toney Peterborough United
28' Penalty Shrewsbury Town Penalty O. Norburn Shrewsbury Town 1-1
29' Wissel Peterborough United Wissel M. Godden voor L. Tomlin Peterborough United
36' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Campbell Shrewsbury Town 1-2
55' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
55' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor A. Woodyard Peterborough United
62' Tweede gele kaart Shrewsbury Town Tweede gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
63' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Docherty voor T. Campbell Shrewsbury Town
65' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Beckles Shrewsbury Town
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Bolton voor S. Whalley Shrewsbury Town
72' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
84' Wissel Peterborough United Wissel M. Stevens voor K. Dempsey Peterborough United
87' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Shrewsbury Town
Opstellingen Peterborough United - Shrewsbury Town
De opstellingen van Peterborough United en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.