Nabeschouwing Plymouth Argyle - Blackpool (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Blackpool (0-1)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Cullen, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. In de 93e minuut kreeg M. Bola van Blackpool voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Blackpool de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Blackpool.

LIVE Plymouth Argyle - Blackpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Wootton voor N. Canavan Plymouth Argyle
14' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Cullen Blackpool 0-1
48' Wissel Blackpool Wissel J. OSullivan voor H. Pritchard Blackpool
46' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. OKeefe Plymouth Argyle
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ruben Lameiras voor S. OKeefe Plymouth Argyle
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor F. Ladapo Plymouth Argyle
67' Wissel Blackpool Wissel R. McLaughlin voor L. Feeney Blackpool
68' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Blackpool
93' Tweede gele kaart Blackpool Tweede gele kaart voor M. Bola Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Blackpool
Opstellingen Plymouth Argyle - Blackpool
De opstellingen van Plymouth Argyle en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Blackpool

Plymouth Argyle en Blackpool treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Blackpool in de League One vond plaats op 30 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 1 keer wist de ploeg van Plymouth Argyle te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Plymouth Argyle. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 0
Winst Blackpool 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 24e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 9e plaats.