Nabeschouwing Plymouth Argyle - Gillingham (3-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Gillingham (3-1)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 3-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door F. Ladapo, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Ladapo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Plymouth Argyle, waarmee Ruben Lameiras zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 76 minuten deed L. ONeill iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Gillingham werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Gillingham echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Gillingham 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
22' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 1-0
34' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 2-0
46' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor C. Reilly Gillingham
69' Wissel Gillingham Wissel N. Nasseri voor C. Wilkinson Gillingham
73' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ruben Lameiras Plymouth Argyle 3-0
76' Doelpunt Gillingham Doelpunt L. ONeill Gillingham 3-1
78' Wissel Gillingham Wissel B. Bingham voor J. Rees Gillingham
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. OKeefe voor D. Fox Plymouth Argyle
89' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Bingham Gillingham
93' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor F. Ladapo Plymouth Argyle
93' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor E. List Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Gillingham
Opstellingen Plymouth Argyle - Gillingham
De opstellingen van Plymouth Argyle en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.