Nabeschouwing Plymouth Argyle - Rochdale (5-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Rochdale (5-1)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 5-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door F. Ladapo, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Rochdale kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Done, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut moest Rochdale verder met een man minder nadat E. Ebanks-Landell een rode kaart had gekregen.

In de 61e minuut was het Plymouth Argyle dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Edwards. Na 75 minuten werd de voorsprong voor Plymouth Argyle vergroot nadat F. Ladapo de 3-1 wist te scoren. In de 85e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het O. Threlkeld die namens Plymouth Argyle het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 94e minuut was het Plymouth Argyle dat via A. Smith-Brown de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Sarginson bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Rochdale 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 1-0
46' Wissel Rochdale Wissel B. Inman voor R. Holden Rochdale
46' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor S. Dooley Rochdale
47' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Done Rochdale 1-1
58' Rode kaart Rochdale Rode kaart voor E. Ebanks-Landell Rochdale
61' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Edwards Plymouth Argyle 2-1
67' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Sarcevic Plymouth Argyle
72' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor C. Camps Rochdale
75' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 3-1
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel O. Threlkeld voor D. Fox Plymouth Argyle
85' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt O. Threlkeld Plymouth Argyle 4-1
88' Wissel Plymouth Argyle Wissel P. Anderson voor G. Carey Plymouth Argyle
91' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jones voor N. Canavan Plymouth Argyle
94' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt A. Smith-Brown Plymouth Argyle 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Rochdale
Opstellingen Plymouth Argyle - Rochdale
De opstellingen van Plymouth Argyle en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.