Nabeschouwing Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers (1-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Plymouth Argyle en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Plymouth Argyle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van F. Ladapo. Lange tijd leek het erop dat Wycombe Wanderers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk M. Bloomfield die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 1-0
48' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sido Jombarti voor Adam El-Abd Wycombe Wanderers
67' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor M. Harriman Wycombe Wanderers
71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor R Williams Wycombe Wanderers
74' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor J. Grant Plymouth Argyle
74' Wissel Plymouth Argyle Wissel Y. Songoo voor D. Fox Plymouth Argyle
84' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt M. Bloomfield Wycombe Wanderers 1-1
85' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
91' Wissel Plymouth Argyle Wissel G. Sawyer voor G. Carey Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers
Opstellingen Plymouth Argyle - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Plymouth Argyle en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.